Ring oss på 0706 - 72 99 23

KÖPVILLKOR - CARINAS KÄRA TING


Köp kan ske i vår webbutik och butik.
Kontaktinformation och adress hittar du längst ner på sidan.

För köp i Webshopen, välj dina varor bland produktkategorierna. 
När du har valt att lägga till en eller flera varor till kundvagnen så ser du detta till vänster. Där visas även totalpris på valda varor. 
När du valt de produkter du vill ha går du vidare genom att klicka på "Till Kassan" . 
Nu kommer du till ett formulär där du anger dina kontaktuppgifter. Har du registrerat dig innan behöver du bara ange e-postadress och ditt lösenord. I de efterföljande steg bekräftar ordern.

BETALNING
Samtliga priser på hemsidan är inkl. moms om inget annat anges.

Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst.

 
Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. 
Med Klarna Checkout.
Allt är lika säkert.
Fakturan mailas ut i samband med att din order skickas från oss. Så var noga med att kontrollera att det är en korrekt mailadress.


LEVERANSVILLKOR
Normalt är leveranstiden 2-5 dagar för lagerförda varor. Undantag kan förekomma då varorna är restnoterade hos leverantören, eller är personlig beställningsvara.

Vi tar en avgift för frakt på 60kr inom Sverige för tillfälligt.

För ej utlösta paket måste vi tyvärr fakturera fraktkostnader + 200kr inkl. moms i hanteringsavgift.

ÅNGERRÄTT/REKLAMATION
Om varan är felaktig pga en repa eller dyligt, så vill vi självklart ha en bild som skickas till oss....vi behöver bilden för att i vår tur begära ersättning av våra leverantörer.
Vi tar emot din felanmälan och återkommer med hur vi går vidare med ärendet, felanmälan måste dock ske inom 5 dagar från att du mottagit din order.

Personliga eller specialtillverkade Varor börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnar information om att tillverkning påbörjat.

Du är ansvarig för varan tills dess att den ankommit till oss, varor som inte kommit fram återbetalas ej.

Vi förbehåller oss rätten att ta ut kostnaden av en eventuell värdeminskning om varan hanterats i större omfattning än vad som varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion.

Vi följer lagen om distansavtal: http://www.konsumentverket.se/Vart-arbete/Lagar-och-regler/Konsumentlagar/Lag-om-distansavtal-och-avtal-utanfor-affarslokaler/

RETURER
Vi följer lagen om distansavtal (minst 14 dagar): http://www.konsumentverket.se/Vart-arbete/Lagar-och-regler/Konsumentlagar/Lag-om-distansavtal-och-avtal-utanfor-affarslokaler/

Om du handlar på distans inom Sverige har du 14 dagars ångerrätt och du behöver bara betala returportot. Gäller varor med obruten förpackning som kan returneras i samma skick som när de levererades. Kontakta oss alltid innan retur! Och vi har tyvärr INTE "Fri Retur"...utan vi kan ordna en retursedel efter förfrågan, som skickas till dig till en kostnad av 49:-.Ej Postförskott.

Du är ansvarig för varan tills dess att den ankommit till oss, varor som inte kommit fram återbetalas ej.

Vi förbehåller oss rätten att ta ut kostnaden av en eventuell värdeminskning om varan hanterats i större omfattning än vad som varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion.

Garanti

Samtliga produkter vi tillhandahåller har ett (1) års funktionsgaranti om inte annat anges.


KontaktinformationCarinas Kära Ting
Löten 311
81961 Skärplinge

info@carinaskarating.se

Lötens Detaljhandel
559183-3206

Följ oss i sociala medier!